Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твСега дойде служебния кабинет и

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твСега дойде служебния кабинет и
Коментари Харесай

Цонев: Поздравления, г-н президент, добре дошли в ДПС

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Сега пристигна служебния кабинет и всички се съгласиха с нашата теза за ръководство на страната от 2016-2017 година, а тогава всички ни се смееха. Казваха, че експертното програмно държавно управление е държавно управление на безотговорността. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Йордан Цонев.

И като ме питате дали Движение за права и свободи ще участва  в ръководството с министри или не - не, не е проблем, че не участваме в държавното управление. Ще е по-добре да взе участие, само че и да не взе участие, не е проблем. Важното е да се сглоби такова ръководство, което да извърши нужните промени, което да разгради модела, който унищожава държавността, разяснява той.

Твърденията, че Движение за права и свободи е част от този модел, не са правилни, те не почиват на никакви обстоятелства, добави той.

Ние сме прокламирали преди 4-5 години нещата, с които в този момент всички са съгласни, акцентира още един път той.

Онзи ден президентът Радев сподели, че най-важната национална задача е възобновяване и подсилване на държавността. Ами ние това го приказваме от 4 години. И президента Радев се сеща в този момент, че би трябвало да укрепим държавността. Поздравления, господин президент, добре пристигнали в Движение за права и свободи, коментира  той. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР